otisk

otisk
Provozovatel a odpovědný za obsah podle § 5 zákona o telemédii a § 55 smlouvy o mezistátním vysílání:

Roman Tic
Aschenhofer cesta
98529 Suhl-Albrechts
Telefon: 03681-80 43711
E-mail: bergbaudealbrechts (at) web (dot) de

DIČ č. DE325667891

Odpovědnost za obsah
Přestože se snažíme zajistit, aby obsah našich webových stránek byl aktuální, úplný a správný, nemůžeme to zaručit.

Podle § 7 odst. 1 TDG jsme jako poskytovatel služeb odpovědní za vlastní obsah na našich stránkách podle obecných zákonů.

Neexistuje však povinnost sledovat přenášené nebo uložené informace třetích stran (oddíly 8-10 TDG). Jakmile zjistíme porušení právních předpisů, příslušný obsah okamžitě odstraníme. Odpovědnost v tomto ohledu se však předpokládá pouze od doby, kdy jsou známy konkrétní právní porušení.

Odpovědnost za odkazy
Naše stránky obsahují odkazy na webové stránky třetích stran. Nemáme žádný vliv na obsah těchto propojených webových stránek. Za správnost obsahu vždy odpovídá příslušný poskytovatel nebo provozovatel, a proto v tomto ohledu nepřijímáme žádnou odpovědnost.

V době, kdy byl odkaz vytvořen, jsme na externích webových stránkách zkontrolovali, zda nedošlo k porušení právních předpisů. V době propojení nebylo rozpoznatelné žádné porušení. Nemůžeme průběžně kontrolovat veškerý obsah odkazovaných stránek bez skutečného důkazu o právním porušení. Pokud zjistíme porušení právních předpisů, odpovídající odkazy okamžitě odstraníme.

autorská práva
Obsah a práce na tomto webu vytvořené provozovatelem tohoto webu podléhají německému autorskému zákonu. Všechny příspěvky třetích stran jsou takto označeny. Rozmnožování, úpravy, distribuce a jakékoli použití nad rámec autorského zákona vyžaduje písemný souhlas příslušného autora nebo tvůrce. Kopie těchto stránek jsou povoleny pouze pro soukromé použití, nikoli však pro komerční účely.

Soukromí
Nemůžeme zaručit bezpečnost přenosu dat na internetu, zejména existuje riziko přístupu třetích stran, když jsou data přenášena e-mailem.

V případě shromažďování osobních údajů na naší webové stránce je zveřejnění těchto údajů uživatelem vždy dobrovolné. Používání a placení všech nabízených služeb je rovněž povoleno bez poskytnutí těchto údajů nebo zadáním anonymizovaných údajů nebo pseudonym, pokud je to technicky možné a přiměřené.

Použití kontaktních údajů zveřejněných v potisku třetími stranami pro reklamní účely je výslovně zakázáno. Provozovatel si vyhrazuje právo podniknout právní kroky v případě nevyžádaných reklamních nebo informačních materiálů.

Právní platnost tohoto prohlášení o vyloučení odpovědnosti
Pokud by jednotlivé předpisy nebo formulace tohoto zřeknutí se odpovědnosti byly nebo by byly neúčinné, zbývající předpisy zůstávají nedotčeny svým obsahem a platností.